• Project The Penthouse in the Printhouse
  • Location Clerkenwell, London, EC1

PT Projects were the Quantity Surveyors

Project filed in Residential
  • Client Private Client
  • Architect Form Studio
  • Completion September 2012

The Penthouse footprint was in shell form only and the refurbishment works involved the high specification fit out of the 4th and newly formed 5th floors. The showpiece of the refurbishment was the creation of the tunnelled light well with the bespoke spiral Corian wrapped staircase and polished plaster walls rising towards the rooflight.

Awards

  • Best Apartment Evening Standard New Homes Awards, 2013

Our view

A deserved winner of Best New Apartment in the Evening Standard’s prestigious New Homes Awards

David Finlay
David Finlay
Associate & Senior Quantity Surveyor